Bowling Buddies

Další z her, které najdete na facebooku, je Bowling Buddies. Jak už název hry napovídá, jde o obdobu reálného bowlingu. Cíl a pravidla hry jsou totožné i v této on-line hře. Musíte koulí trefit a srazit co nejvíce kuželek, a to z přiměřené vzdálenosti. Pro lidi, kteří neholdují přílišnému pohybu, může být Bowling Buddies příjemnou variantou, jak si užít bowling bez fyzické námahy. Hrát můžete sami nebo v turnaji s přáteli.

Hra se řadí mezi ty jednodušší. Důležitá je především práce s myší, pomocí které určujete směr a sílu hodu koulí. Hra je graficky poměrně dobře provedena. Hra Vám navíc umožní upravit si virtuální postavičku hráče podle vlastní fantazie. Můžete jí tudíž vtisknout vlastní rysy a podobu a postavička Vás tak bude ve hře skutečně plně reprezentovat. Navíc při úspěšném hraní získáte virtuální peníze, které můžete mimo jiné investovat do lepší úpravy vzhledu postavičky. Nemáte-li ze začátku ve hře příliš úspěchů, ale přesto toužíte po co nejreálnějším vzhledu postavičky, můžete investovat do lepších možností úprav skutečnými penězi.

Bodování ve hře Bowling Buddies je v podstatě stejné jako u skutečného bowlingu. Hraje se na deset kol. Sražení všech deseti kuželek je oceněno patřičným bonusem v následujícím kole. Maximální počet bodů, které můžete ve hře získat, je 300. Za dobrou hru můžete získat určité ceny. Například za dosažení určitého počtu bodů, zahrání pěti streiků za sebou nebo dosažení vysoké průměrné rychlosti hodu.

Jak už bylo řečeno na začátku, do hry můžete zapojit také své přátele. V průběhu hry máte neustále možnost vidět, jak si ve hře stojíte, a to jak ve srovnání s vašimi přáteli, ale také se všemi ostatními hráči této hry po celém světě. Počet vítězství a porážek se započítává do statistik a Vaše úspěchy Vás posouvají v žebříčku výš. Navíc můžete za získané virtuální peníze investovat například do lepších koulí.

Vaše virtuální postavička hráče se zobrazuje při každém hodu. Můžete se tak pokochat jeho emocemi. Po povedeném hodu zvesela jásá, po nepovedeném se chytá za hlavu. Hra je poměrně svižná, takže není problém hrát jednu za druhou a získat během krátké chvíle několik zápasových hodnocení do celkového žebříčku. Ač se Vám může zdát, že hra Vás po určité době omrzí, není tomu tak. Díky možnosti pořádání turnajů se svými přáteli, budete neustále motivováni k lepším a lepším výkonům a k vyššímu umístění v celosvětovém žebříčku. Bowling Buddies je skutečně jednoduchá, ale za to velice zábavná hra.

V kategorii: Hry Tags: ,

Mohlo by Vás zajímat:

Tip na hru – Obsluha v pekárně Tip na hru – Obsluha v pekárně
Zkuste dívčí hru Makeover Game Zkuste dívčí hru Makeover Game
Znamenitá gameska na obsluhu hostů Znamenitá gameska na obsluhu hostů
Zahrajte si hru Homer Flanders Killer Zahrajte si hru Homer Flanders Killer
© ExtraŽivot.cz. Všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez povolení je zakázáno. XHTML / CSS Valid.
Design Theme Junkie.