3 tipy šatů, které vám musí viset v šatníku

Každá žena by měla mít ve svém šatníku několik základních kousků. Mělo by v něm viset alespoň jedno sako pro společenské události. Také by se v něm měl ukázat alespoň jeden kardigan a aspoň dva svetříky pro zimní období. Mikina není nutná, pokud žena nemiluje ležérní styl, který výrazně preferuje před jinými styly. Jednobarevných triček by žena měla mít hotové hromady, protože se vždy hodí ke všem outfitům – ať už se jedná o elegantní look či o běžný ležérní styl. Džíny aspoň dvoje, šortky aspoň dvoje a sukně – o nich rozhoduje každá žena samostatně, protože ne každá žena sukně nosí. Co se týče šatů, ty by měly v šatníku viset minimálně tři. Jakéže tři tipy šatů jsou v šatníku nutností?

1. Košilové šaty

Košilové šaty jsou aktuální hit. V poslední době se ukázalo, že okouzlil opravdu každou ženu, protože nejen v kamenných prodejnách, ale také i na internetových obchodech jen těžko dohledáme košilové šaty, jež by nebyly vyprodané. Tento tip šatů najdete v mnoha zpracováních a střizích. V létě frčí hlavně takové, které mají spadená ramena nebo které jsou bez rukávů. V chladnějších dnech si ženy volí košilové šaty v podobě klasické košile s dlouhým rukávem.

2. Úzké, vypasované šaty

Dalším tipem šatů by měly být úzké, vypasované, které nejčastěji vídáte na ženách, jež pracují v kancelářích. Vám se však takový kousek bude hodit zejména na slavnostní události – tedy na svatby či narozeninové oslavy nebo na výročí s partnerem.

3. Maxi šaty

Jestliže vyrážíte na letní dovolenou, pak se neobejdete bez maxi šatů. Jedná se zejména o hit loňského léta, ovšem přetrval i do léta současného. V jakých jiných šatech vám bude v létě pohodlněji? Maxi šaty jsou doporučovány na letní dovolené zejména proto, že se v nich nelze potit, jelikož jsou naprosto vzdušné. Nosí se k nim většinou typická letní obuv, tedy žabky či baleríny.

V kategorii: Krása Tags: 

Mohlo by Vás zajímat:

Pánové, nosíte značkové spodní prádlo? 3 důvody, proč byste měli začít Pánové, nosíte značkové spodní prádlo? 3 důvody, proč byste měli začít
Jak si vybrat správné plavky Jak si vybrat správné plavky
Tipy na zdokonalení vašeho outfitu Tipy na zdokonalení vašeho outfitu
© ExtraŽivot.cz. Všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez povolení je zakázáno. XHTML / CSS Valid.
Design Theme Junkie.