Češky se ostýchají nákupu vibrátoru

Přestože u nás považujeme sex za otevřené téma, o kterém si s přáteli rádi popovídáme, v jedné sexuální otázce stále za pokulháváme za západem. Téma erotických pomůcek je pro nás stále ještě tabu. Na západě má doma vibrátor kolem 70% žen, zatímco u nás to není ani polovina. Čím to je, že se české ženy obávají nákupu erotické pomůcky?

Zřejmě to souvisí s opožděným rozvojem trhu s erotickým zbožím. Za komunistů byl robertek, jak se vibrátoru lidově říkalo, vzácnost z dovozu a k dispozici jich bylo sotva několik stovek. Po revoluci se trh otevřel a vznikaly první sexshopy. Nicméně v českých ženách stále přetrvával pocit, že sexshop je něco jako vykřičený dům a slušná dáma by se mu měla obloukem vyhnout. Nevalné pověsti sexshopů nepřidal ani prodej pornokazet.

Situace se naštěstí pozvolna mění. Prodej erotických pomůcek se rychle přesunul na internet. Kamenné obchody s erotikou slouží spíše jako výdejní místo a možnost ošahání si pomůcky pro odvážnější uživatele. Drtivá většina prodejů probíhá na internetu. S tím souvisí i informace, které zákaznice k pomůckám hledají. U online nákupů je důležitý popis erotické pomůcky. Ty eshopy stále dost opomíjí a potenciální kupec nedostane požadované informace. Navíc, máme na českém trhu na výběr asi dvě stovky vibrátorů.

Jak vybrat tedy ten nejlepší? Můžeme navštívit nějaký recenzní web. V zahraničí hojně rozšířené weby, které nabídnou podrobnou recenzi s výčtem funkcí a obvykle i srovnávací žebříčky. V tabulce pořadí si jednoduše vyberete ten nejlepší vibrátor, s optimální cenou a prokliknete se na daný eshop, který jej nabízí za nejlepší cenu. U nás je takovým recenzním webem například https://vibratory.org s mnoha srovnávacími tabulkami a desítkami podrobných recenzí. Autoři webu sami pomůcky testují, takže recenze a pořadí vychází z reálných zkušeností uživatelů.

Nebojte se nákupu erotických pomůcek. Se správnou sexuální hračkou zažijete nespočet orgasmů jak sama, tak pomůcku využijte i v partnerském sexu. Váš sexuální život bude mnohem pestřejší a bude mít sex častěji než doposud. A pár tipů co hledat. Nejprodávanější vibrátory jsou masážní vibráční hlavice, samopřirážecí vibrátory nebo vibrátor s dráždidle na klitoris. V posledních letech získávají na oblibě i luxusní womanizery.

V kategorii: Volný čas

Mohlo by Vás zajímat:

Zjistěte, kdy slaví svátek různá jména Zjistěte, kdy slaví svátek různá jména
Jak vybrat příslušenství pro domovní čistírnu? Jak vybrat příslušenství pro domovní čistírnu?
Jak vybrat stan pro pěší toulky přírodou Jak vybrat stan pro pěší toulky přírodou
Zdravé ryby v jezírku? Základem je prevence Zdravé ryby v jezírku? Základem je prevence
© ExtraŽivot.cz. Všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez povolení je zakázáno. XHTML / CSS Valid.
Design Theme Junkie.