Sušička na prádlo jako standardní výbava každé domácnosti? Poznejte výhody i negativa

Domácnosti jsou plné spotřebičů, bez kterých si obvykle nedokážeme (nebo zkrátka nechceme) představit komfortní život. Řeč není ani tak o rozporuplných pomocnících v podobě nejrůznějších kráječů, vaflovačů, zmrzlinovačů a dalších nesmyslů, jako spíše o ledničce, myčce, pračce a sušičce. Pokud jste poslední uvedenou vymoženost doposud přehlíželi, seznamte se se všemi benefity, jež přinese do vaší každodenní rutiny. 

Ušetříte spoustu času

Duo pračka a sušička je silná kombinace, díky které nebudete zbytečně marnit čas čekáním, než se usuší aktuální várka prádla. Oblečení jednoduše po vytažení z pračky vložíte do sušičky a pračku opět zaúkolujete další várkou. Budete moct prát kdykoliv se vám zamane, a to bez ohledu na počasí – sušičky na prádlo levně a efektivně vysuší i větší a těžší kusy prádla.

Sušička zároveň šetří čas i tím, že prádlo krásně narovnává. Většinou ho proto není nutné dále žehlit – po vysušení své věci složíte a uložíte ve skříni.

Neubudete podporovat plísně

Plíseň není vítaným společníkem v žádné domácnosti, ale čas od času se může objevit prakticky v jakémkoliv prostředí s příhodnými podmínkami. Ty můžete nechtěně podpořit sušením vlhkého prádla, což lze opět vyřešit pomocí sušičky.

Konečně žádné žmolky

Nejen umělá vlákna, ale také oblečení z bavlny – když se na vašem oblíbeném kousku objeví žmolky, máte po náladě. Tvorbě nevzhledných kuliček zachycených ve struktuře textilie lze předcházet velmi šetrným praním, ale ani to bohužel někdy nepomáhá. Co s tím? Sušička vás žmolků spolehlivě zbaví. Všechny se zachytí uvnitř a vy jen vyklepete filtr.

Proč raději sušit konvenčním způsobem?

Od nákupu nového spotřebiče vás může odradit vyšší cenovka. Nejlevnější modely sice začínají zhruba na pěti tisících, ale za větší kapacitu a moderní funkce zaplatíte dvakrát až třikrát tolik. Na druhou stranu se však nabízí možnost, jak ušetřit nemalou částku – třeba až desítky procent z původní ceny.

Cenově dostupné sušičky na prádlo, ale třeba také automatické pračky levně prodává eshop diskontni-nakupy.cz. Jedná se o zboží tzv. druhé jakosti, případně rozbalené nebo vystavované spotřebiče.

V kategorii: Domácnost, Rodina

Mohlo by Vás zajímat:

Zjistěte, kdy slaví svátek různá jména Zjistěte, kdy slaví svátek různá jména
Jak vybrat příslušenství pro domovní čistírnu? Jak vybrat příslušenství pro domovní čistírnu?
Jak vybrat stan pro pěší toulky přírodou Jak vybrat stan pro pěší toulky přírodou
Zdravé ryby v jezírku? Základem je prevence Zdravé ryby v jezírku? Základem je prevence
© ExtraŽivot.cz. Všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez povolení je zakázáno. XHTML / CSS Valid.
Design Theme Junkie.