Velký sál se otevírá i pro vás

Výběr těch pravých konferenčních prostor není snadný. Při pořádání jakékoli akce s větším počtem účastníků je nutné, aby byla zachována absolutně profesionální organizační úroveň. Zvolení správného místa je prvním krokem k úspěchu. Proč si vybrat velký sál v brněnském hotelu Gregor?

Možnosti velkého sálu

Už na první pohled vás sál ujistí v tom, že se jedná o dostatečně reprezentativní interiéry vhodné k takovéto příležitosti. Svou rozlohou i možnostmi přizpůsobení se jedná o variabilní volbu pro jakoukoli akci, které se bude účastnit větší počet lidí.

Velký sál je i adekvátně technologicky vybaven. Samozřejmostí je vytápění nebo možnost klimatizace. K zapůjčení je dataprojektor a samozřejmě si už v dnešní době nelze představit zajištění takovéto akce bez možnosti připojení k internetu. Proto je k dispozici také wifi síť, která je dostupná v celém hotelu včetně pokojů.

Konferenční nebo také taneční sál představuje moderní multifunkční místo vhodné pro setkání odborníků i blízkých přátel či příbuzných na svatbách, plesech a jiných slavnostních událostech. Celková kapacita činí až 250 osob.

K sálu přísluší bar, který je obsluhovaný a jeho kapacita je 30 osob. Bar je možno využít k jeho původnímu účelu, to znamená nachystat sem občerstvení, ale také jej lze přizpůsobit potřebám například firemní prezentace. Případně je možné také využít obsluhu z hotelové restaurace.

Další služby hotelu Gregor

O občerstvení se ve velkém sále i přísálí postará personál hotelu pod vedením zkušeného šéfkuchaře. Vybrat si můžete jednak z nabídky standardního menu ve formě slané i sladké nebo si navrhnout pohoštění vlastní. Vše vždy závisí na domluvě s personálem, který se snaží klientům a jejich požadavkům vycházet maximální možnou měrou vstříc a zachovat se za všech okolností hlavně empaticky a lidsky.

V sále tak na vás i vaše hosty budou čekat služby na vysoké úrovni. Profesionální catering nabízí perfektní servis včetně obsluhujícího personálu, vlastního vybavení nebo výzdoby vhodné pro konkrétní příležitost.

V případě zájmu lze přidat i další služby: Do velkého sálu lze postavit pódium, zajistit služby konferenciéra, který se stane průvodcem programu, případně po ukončení přistavit hotelový transport a hosty odvézt. Samozřejmě pro ty, kteří budou chtít nebo muset zůstávat na místě konání, může být zajištěno i ubytování.

Pronájem společenského sálu je možný jednoduše telefonicky nebo e-mailem. Mimo něj si lze v případě zájmu pronajmout taktéž malý salonek určený pouze pro 50 lidí, který skýtá komornější atmosféru a více soukromí. Celková kapacita hotelu Gregor je maximálně 350 osob, připraveno je tedy skutečně precizní zázemí pro firemní poradu, konferenci nebo jiné příležitosti bez ohledu na její rozsah.

V kategorii: Zajímavosti

Mohlo by Vás zajímat:

Zjistěte, kdy slaví svátek různá jména Zjistěte, kdy slaví svátek různá jména
Jak vybrat příslušenství pro domovní čistírnu? Jak vybrat příslušenství pro domovní čistírnu?
Jak vybrat stan pro pěší toulky přírodou Jak vybrat stan pro pěší toulky přírodou
Zdravé ryby v jezírku? Základem je prevence Zdravé ryby v jezírku? Základem je prevence
© ExtraŽivot.cz. Všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez povolení je zakázáno. XHTML / CSS Valid.
Design Theme Junkie.